Raspisan Javni poziv za dodjelu novčanih sredstava humanitarnim organizacijama/neprofitnim organizacijama i udruženjima za 2020. godinu

Ministrica za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice Kantona Sarajevo Jasna Agić je raspisala Javni poziv za dodjelu novčanih sredstava humanitarnim organizacijama/neprofitnim organizacijama/i udruženjima za 2020. godinu.

Predmet Javnog poziva je dodjela novčanih sredstava ovim organizacijama i udruženjima u svrhu finansiranja, odnosno sufinansiranja projekata iz oblasti rada, socijalne politike, raseljenih lica i izbjeglica, a čiji su projekti, programi ili aktivnosti od interesa za građane Kantona Sarajevo ili doprinose razvoju i afirmaciji Kantona, a provode se na području Kantona Sarajevo.

Ovaj poziv je danas objavljen u Dnevnom listu "Dnevni avaz" i na web stranici Ministarstva za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice Kantona Sarajevo www.mrsri.ks.gov.ba i ostaje otvoren narednih 15 dana.

Obrasci prijave na Javni poziv mogu se preuzeti na web stranici Ministarstva za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice Kantona Sarajevo www.mrsri.ks.gov.ba.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na kontakt telefon 033 562 033.